Зад всяка велика идея, стои един
страхотен екип

За нас

Като доказани експерти в сферата на интернет програмирането и дизайна ние разработваме елегантни, динамичени и ефективни сайтове и приложения. Как постигаме това ?

Как го правим

Като дългогодишни професионалисти, всеки в своята област, се опираме на натрупания опит и черпим нови знания от най-добрите в световния бранш, както и чрез професионални експерименти.

Събираме и анализираме всичката налична информация за подадената задача. Подготвяме техническите и идейни спецификации на проекта, описващи целта на продукта и функционалните му изисквания.

Предлагаме на клиента най-добрите според нас варианти, дизайни и програмен език.

Изработваме самия продукт под ръководството на мениджъра на самия проект, като в процеса на работа вземат участие дизайнерите, програмните специалисти, seo оптимизатори и ако се налага копирайтъри.

На края от изработката на продукта, преди окончателното му представяне през клиента, се правят стрес тестове, окончателни проверки и отстраняване на евентуални бъгове.

По желание на клиента поемаме грижата за маркетинговата стратегия на готовия вече продукт.

Кои сме ние?

Венелин Венелинов
CEO, Lead Web & Mobile developer

Реализирани над 100 проекта в уеб програмирането и мобилните апликации. Използвайки богата гама от програмни езици, библиотеки и методологии. Обширни познания в системната администрация за по сериозни решения.

Славчо Панов
CEO & SEO Expert

Опит с оптимизирането на сайтове и дигитален маркетинг от 2009 година. Участвал в множество проекти за България, Германия, Англия и САЩ. Използва новаторски, холистични техники за seo, популярен фен на белите похвати, лектор.

Петър Петров
WordPress Lead Developer

WordPress разработчик с над 7 годишен опит. Специализира във front-end доработки, поддръжка на сайтове и изграждането на креативни и нестандартни проекти.

Николай Стоянов
Linkbuilding and Link Opportunity Expert

С опит над седем години, изгражда и имплементира SEO стратегии за бизнес и крайни клиенти. Специализира в сферата на link analysis и разработва иновативни (тактики/похвати) за изграждане на брандово и успешно онлайн присъствие.

Агата Драгулева
Web developer, Opencart expert

Full-stack developer & Technical SEO - Специализира в изграждането на онлайн магазини. Дългогодишен опит в разработката на комплексни решения за онлайн търговия, интеграция на разплащателни методи и синхронизация на складови наличности.

Филип Филипов
Lead Web & Mobile designer

Повече от 10 годишен опит в разработването на UX,UI продукти, дизайн съобразен с потребностите на клиента, защото добрата идея е в основата на успеха!

Георги Тодоров
Link building & Outreach expert

Опит в придобиването на качествени и релевантни линкове за най-конкурентните пазари: САЩ, Великобритания, Германия, Швеция и други. Контакти със собственици на блогове на различни тематики.

гл. ас. д-р Антон Костадинов
Маркетинг и ценообразуване

Щатен преподавател в Лесотехнически университет и УНСС, научен сътрудник в Българска Академия на Науките, доктор по икономика, специалист по маркетинг и ценообразуване.