30 Авг.
2016
napravete-si-sat-seo-test-za-da-razberete-kak-se-spravq-vashiat-sait

С помощта на този тест ще узнаете дали вашият сайт е обречен на успех и има потенциала за А група. Ако резултатите не са задоволителни, ще се наложи да се върнете към базисните SEO техники и да започнете от начало. Всяко хубаво нещо, се крепи на стабилна основа. Направете теста, съберете точки и вижте най-отдолу резултатите, успех! Абсолютно задължителни и лесни за изпълнение:..

23 Авг.
2016
sazdavane-na-ueb-sait-s-wordpress-dobrite-i-loshite-strani

Има много неща, които да ви допаднат в WordPress. Платформата разполага с толкова много опции, които спестяват време и улесняват иначе сложното уеб програмиране, и го правят лесно и приятно. Разбира се има си и своите слаби страни, все пак това не е универсален продукт който може да пасне за всеки проект и сайт. Опитът ни научи, че ползването на WordPress за разработка на уеб сайт..

16 Авг.
2016

5 грешки при редизайн на сайта

Публикувано от админ
5-greshki-pri-redizain-na-saita

Хубаво е да избягвате тези пропуски, защото в противен случай ще изживеете същинския кошмар на провала. Ако сте почти готови с работата и вече очаквате потенциалните клиенти, прекарали сте денонощието пред компютъра и сте се занимавали с всяка дребна подробност, вие сте на прага на „зелената светлина“ за стартирането на новото начало. Обаче сте пропуснали най-важното! SEO оптимизацията..

26 Юли
2016
8-prichini-poradi-koito-vashiiat-biznes-se-nujdae-ot-profesionalen-ueb-sait

1. ВАШИЯТ БИЗНЕС ЩЕ ПЕЧЕЛИ ДОВЕРИЕ В днешно време все повече потребители ровят из интернет, търсейки продуктите или услугите от който се нуждаят. Вашият малък или среден бизнес ще печели доверие и ще изглежда по-сериозен, имайки уеб сайт. Без такъв, потенциалните ви клиенти е възможно да отидат при вашите конкуренти. Ако вече имате некачествен сайт, не се колебайте да му направите..

19 Юли
2016
zashto-php-e-nai-predpochitaniiat-izbor-za-izrabotka-na-sait

Aко търсите безплатен, освободен от лицензи вариант за създаване на динамичен уеб сайт, то PHP е точно за вас, а освен това не ви лишава от пълните възможности на сървърното програмиране. Защо все пак да изберем PHP? Инсталирането и конфигурирането е безпроблемно Има много комбинирани варианти за лесно инсталиране, както за операционната система Linux, така и за популярната..

05 Юли
2016
zashto-e-tolkova-vajen-uebsait-dizaina

Опитайте един прост тест – помислете за нещо по-специфично като информация, за което трябва повече „ровене“ в Google и кликнете върху линк, който изглежда, че отговаря на търсеното от вас. Колко време ви отне да намерите информацията, която търсите? Дали е бързо и лесно или е трудно? Гугъл отдавна се стремят да показват в призовите места на търсачката само най-заслужилите резултати,..

28 Юни
2016
7-seo-nasoki-v-elektronnata-targoviia-koito-predvijdame-za-2016

Малко други видове онлайн бизнес могат да се възползват от SEO оптимизацията по начин, по който успяват уеб сайтовете за електронна търговия, тъй като при тях има възможност за директно взаимодействие с потребителите. Вие може да осигурите не само повече уеб трафик както и по-висок поток на възвращаемост, но също така може да оптимизирате специфичните страници за продукти за фуниен..

07 Юни
2016
kakvo-e-neobhodimo-za-da-poluchavat-mnogo-interakcii-vashite-postove-v-socialnite-mreji

Ако не понасяте да виждате споделянията и лайкванията на своите постове да отброяват винаги „0”, то тогава този пост ще пробуди вашия интерес. Да добиете голям брой социални взаимодействия е нещо, върху което повечето кънтент маркетолози и блогъри полагат неимоверни усилия. Но как всъщност се постигат тези успехи? Всичко зависи от типа съдържание, което създавате, по какъв начин го..