22 Март
2017
kak-pobedihme-vsichki-po-faktora-skorost-na-sait

Гугъл има около 200 ранкинг фактора, които би трябвало да са тайна, но повечето от тях са известни на професионалистите. Бързината и производителността са едни от любимците на търсачката. Гиганта отдавна се стреми да направи целия интернет бърз, лесно достъпен и полезен. Скоростта има значение. Тя засяга потребителското преживяване user experience, а това се отразява на класирането,..

16 Февр.
2017
marketing-chrez-sadarjanie-kak-da-sme-atraktivni-i-polezni-onlain

Съдържанието е онова послание към публиката, без което не можем да си представим интернет. Маркетингът чрез съдържание, може да се приеме като много добре свършена работа, достигнала до правилната аудиторияСъдържанието е основният мотив на потребителите да обитават интернет пространството – те го търсят, откриват, възприемат и реагират спрямо неговото присъствие. То е онова послание..

01 Февр.
2017
polzvaemost-na-sait

Онлайн бизнесът заема все по–голям пазарен дял. Може би и вие сте решили да разширите и преориентирате дейността си. Масовият интерес на потребителите към вашите услуги ви принуждава да се запознаете отблизо с модерните методи за оптимизация. Все пак целта е високата продуктивност. А тя си има своята цена! Не е задължително да сте от най–добрите познавачи на подобна материя, но е..

07 Яну.
2017
lending-peidj-shablon-ili-individualen-dizain-da-izberem

5 фактора при избор на Landing Page Решили сте, че бизнесът ви се нуждае от лендинг страница landing page, целева страница. Пред вас възниква въпросът кой вариант да изберете: шаблон или индивидуален дизайн? И двата избора имат своите плюсове и минуси. Каквото работи добре за една компания, може да бъде неефективно за друга. За да се вземе правилното решение в тази ситуация, обърнете..

16 Ноември
2016
super-dizain-uebsait-cvetove-shriftove-i-kachestveni-izobrajeniia

Интернет се оформя все повече в една по-правилна и по-напреднала форма. А един добре построен уеб дизайн ще окаже влияние върху цялостното представяне в мрежата, върху опита и изживяването на посетителите, и видимостта в търсачките. Уеб дизайнът става все по-добре настроен за посетителите и качествената фотография е станала вече толкова широко разпространена, че повечето уеб сайтове..

02 Ноември
2016
30-nachina-da-monetizirate-vashiia-ueb-sait

Да правите пари чрез вашия уебсайт, всъщност не е мит. Това е нещо, достъпно за всеки. Няма нищо странно в това, когато човек има блог, който до момента му е бил само хоби, да се превърне в основен източник на генериране на приходи, с малко късмет и усилена работа. Най-малкото, би трябвало да изкарвате достатъчно, за да покриете основните си разходи, за домейна и хостинга. Дори може..

14 Септ.
2016
10-profesionalni-saveta-koito-shte-vi-pomognat-horata-da-imat-doverie-na-vashiia-sait

Потребителите бързо решават дали вярват на даден интерфейс само на база на неговия вид. Задръжте ги на сайта ви просто като следвате съветите на Джейсън Кранфорд Тиг, касаещи потребителския опит. В доклада „Истина, лъжи и интернет”, Demos открива, че една трета от тийнейджърите във Великобритания, участвали в проучването, вярват на каквато и да е информация намерена онлайн и я считат..

06 Септ.
2016
rakovodstvo-za-nachinaeshti-v-ux-i-ui-dizaina

Потребителският опит User experience - UX е крайният резултат от дизайна на Потребителския интерфейс User Interface design - UI… Ако точно за това сте искали да научите, ето тук е мястото. Прочетете информацията и я използвайте! Първо, бих искал да изчистя погрешното разбиране, което имат повечето хора в съзнанието си относно UX и UI, че двата термина са еднакви и взаимнозаменяеми...