19 Април
2018
kak-da-izgradim-uspeshna-reklamna-strategiia-s-onlain-i-oflain-reklama

Много бизнеси смятат, че пускайки реклама в даден канал, това автоматично ще доведе до много потребители. Всъщност една рекламна кампания се прави като се съчетават повече рекламни канали – онлайн и офлайн. Кой канал е най-подходящ за реклама? Няма лесен и еднозначен отговор. Всичко зависи от бизнеса, бранша, целите, конкурентите и таргета. Традиционният рекламен модел е да се рекламира..

15 Февр.
2018
vidove-rezultati-ot-tarseneto-v-google-i-kak-da-se-vazpolzvate-ot-tiah

Спомняте ли си тези дни с Google резултати от старата школа? Каквото и да се пуснеше за търсене, човек получаваше списък от десетина сини линка. Сега, когато пуснете търсене в Google, и особено, ако това е нещо сравнително популярно, имате чувството, че сте станали част от бразилски карнавал, когато погледнете крайните резултати. Визуално удоволствие. Очите ви не могат да решат..

02 Ноември
2017
single-page-saitove-dobri-li-sa-ili-ne-za-seo

Ако сте в SEO или в отдела за програмиране или ако искате да създадете уеб сайт за собствения си бизнес, вероятно сте чували термина сайт от една страница на английски е single-page website. Просто казано, това са сайтове, които се състоят само от една HTML страница и всички необходими секции на сайта се намират на същата тази страница. Както всеки друг уеб сайт, едно-страничните..

31 Авг.
2017
za-kakvo-plashtate-pri-seo-i-kak-se-izmerva

Преди няколко дни разговарях с потенциален клиент по телефона, след като вече му бях изпратил оферта за оптимизация на сайта му. Той ми каза, че в тяхната работа всичко е съвсем ясно - клиента му плаща за да свърши точно и конкретно задание, и ме помоли да му опиша в един имейл, за какво точно ще си даде той парите, в какво аджеба се състои това SEO и как можем да го измерим? Тогава..

09 Авг.
2017
seo-expertite-razkrivat-chast-ot-svoite-tayni

Васил Тошков - Cloxy В момента правя едни експерименти и стигам до извода, че има Google наказание, когато дадена страница премине определен брой редиректи към нея. То важи и на ниво домейни, но реално е реализирано на ниво страници. Имаме два случая последните месеци, при които купуваме домейни с връзки, редиректваме и страницата, към която редиректваме се срива. Различни..

21 Юни
2017

Как се прави SEO за YouTube

Публикувано от админ
kak-se-pravi-seo-za-youtube

Много хора мислят, че качвайки видеоклип в YouTube и след това се случва магия и вие ставате популярни, но всъщност не е точно така. Има доста неща, които можете да направите за да спомогнете това да се случи. Има технически процес и процедури, който трябва да следвате, за да оптимизирате видеоклипа си за търсачките. Ако е добре оптимизиран, той не само ще се появи преди много други..

03 Май
2017
zashtita-na-sait-protiv-hakerski-ataki

Има много неща, за които трябва да се помисли при изграждането на нов сайт. А и когато стане готов, нещата съвсем не са приключили, даже тепърва започват. Имате нов, прекрасен и бляскав сайт, но ако не сте внимателни, може да се превърне в кошмар. Колко защитен е вашия проект, зависи от решенията, които вземате преди изработката на сайта, по време на и след това. 1. Изберете правилната..

19 Април
2017
dobri-za-seo-i-za-potrebitelite-zaglavia

SEO е много повече от едни ключови думи, фрази и изграждане на хипер връзки. Оптимизационния процес е също и свързан с това, как да направите така, че да се забелязвате и откроявате пред вашата аудитория. Важното е да ви забележат и след като са ви забелязали, да ги накарате да останат с вас и при вас. Имате много по-голям шанс да постигнете това ако съумеете да изберете правилните..