Възпроизвеждане и озвучаване на текст в аудио формат

Възпроизвеждане и озвучаване на текст в аудио формат
Независимо дали рекламата Ви е предназначена за радио, телевизия или интернет, намирането на точния талант за предаване на посланието Ви до потребителите е от жизненоважно значение за максимално въздействие. Това не е само тонът на гласа, който има значение: темпото, личността и имиджа на вашата марка трябва да бъдат взети под внимание.

При какви случаи може да ви трябват подобни аудио услуги?


- четене на текст на публикация (статия, новина);

- радио или телевизионна реклама, спотове;

- аудио книга (всякакъв жанр, включително детски книжки и учебници);

- озвучаване на детски играчки;

- глас зад кадър на филм;

- запис на реплики за театрално представление;

- аудио за обучителни инструкции на фирми;

- четене на инструкции за употреба на продукти, услуги;

- озвучаване на корпоративно видео и презентации на фирми;

- дублаж на гласови менюта за банки, мобилни оператори, навигации и други;

- озвучаване на видео игри;

- дублаж на видео уроци;

- студиото предлага и режисьор на дублажа, при желание на клиента или нужда от такъв.

Ако имате международна аудитория и искате Вашето аудио да е на английски език - няма никакъв проблем. Ние ще го преведем и ще го запишем, както трябва, че даже и по-добре. Нашите "гласове" са професионални актьори и са едни от най-добрите и популярни гласове на дублажа в момента. Обзалагаме се, че искате рекламата Ви да бъде запомняща се! Намирането на точния глас, от който се нуждаете за Вашата реклама, никога не е било по-лесно. Нашите избрани професионалисти със сигурност ще произведат рекламния глас, който сте търсили. Чуйте нашето демо, което напълно ще Ви убеди във възможностите ни:


Какво трябва да направите? Съвсем лесно е ...

Разкажете ни за Вашия проект. Ако нямате идея какво точно да е съдържанието, не се притеснявайте, нашият екип ще го създаде за Вас.

Ние ще Ви предоставим точното време и цена на записа.

Изпратете проекта си и ние ще дадем максимума от себе си!

Можете да изберете самия глас, актьор, да споделите Вашите специфични изисквания, или пък може ние да изберем за Вас.

Какво предлагаме


Гарантирани срокове
Срокът за изпълнение на проекта зависи от големината му, разбира се. За един "нормален" проект, бихме могли да реагираме до 7 дни.
Изготвяме договори с описаните срокове в тях и неустойки в размер на 100% от сумата, при неизпълнение от наша страна.

Гаранция за удовлетвореност
Става въпрос за осигуряването на възможно най-доброто изживяване. Това е нашата гаранция. Ако екипът ни не може да Ви предостави това, което искате, ще получите парите си обратно.

Музикален фон
Изготвяне на интро, аутро или цялостен музикален фон за Вашата реклама или текст, който искате да превърнете във въздействащо аудио преживяване.
Авторски мелодии или готова музика с предостъпено авторско право.

Напълно готов за употреба продукт
Предоставяме крайни записи в Wav, Flac и Mp3 формати, като правата над записания глас, са само на клиента.

Контрол на качеството
87% от предоставяните гласови предавания се проверяват ръчно от нашите експерти по качеството. Останалите 13% се проверяват чрез изкуствен интелект (софтуер).

Кои са актьорите, които ще претворят вашето желание в изключително аудио изживяване?Константин Лунгов Константин Лунгов завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов" със специалност "Актьорство за Куклен Театър" през 2005 г. Участвал е в множество театрални постановки, а също е част от "Хахаха Импро Театър" - първата трупа за импровизационен театър в България.

Водещ на телевизионни предавания по TV7, БНТ, артист в дублажа с роли за малкия и големия екран, включително "Междузвездни войни", "Хотел Трансилвания", "Рио 2", "Костенурките нинджа" и много други. Глас зад кадър на ТВ предавания, ТВ и радио реклами.

Ники Станоев Ники Станоев е популярен, както от малкия, така и от големия екран. Пробивът му в телевизията е с "Шоуто на Слави", където той печели конкурса "Народен Артист", и остава в предаването като част от актьорите. След няколко сезона, предвиждайки, че се задават българските сериали, той поема новите предизвикателства. Минавайки през няколко комедийни проекта в различни телевизии, попада и в "Домашен арест" - най-успешния ситком в България.

Паралелно с телевизионните проекти, Ники участва в много български, но и в няколко холивудски кино продукции. Партнира си с Мел Гибсън, Джон Кюсак, Колин Фарел, сър Бен Кингсли, Ед Харис, Долф Лундгрен, Раян Рейнолдс и др.

Напоследък Ники обикаля страната с успешното си стендъп комеди шоу - #НИКИГОВОРИ за Музика. 

Яна Огнянова Актрисата Яна Огнянова завършва НАТФИЗ през 2005 година. Оттогава до сега е снимала множество сериали и филми, сред които "Етажна собственост", "Под прикритие", "Седем часа разлика", както и чуждестранни продукции. Озвучава в различни студия игрални, документални и анимационни филми като: "Гувернантката", "Ледена епоха" 4, 5, "Дамата с воала'' и други.

В момента играе в професионална група за импровизационен театър ''Шизи Про'', както и в представленията ''Късметът на кукувицата'' и моноспектакъла си ''Жената е странно животно''.


Поискай оферта


Доволни ли сте от нашата услуга?

Други Услуги

Изработка на сайт

Изработка на сайт

Изработване на всякакъв вид уебсайтове за вас и вашия бизнес. Бързи сайтове, нови технологии, собствен cms административен модул. Покриваме изискванията на търсачките и потребителите за качество, значимост, популярност и бързина. Не чакайте - всички са..

SEO оптимизация

SEO оптимизация

Seo оптимизацията и маркетинга са едни от най-добрите похвати за възвръщане на вашата инвестиция с богата печалба, както и сигурен начин към успеха на вашия онлайн бизнес. SEO е задължителната съставка, ако искате да сте успешни и популярни!

Изработване на мобилни приложения за Android и iOS

Изработване на мобилни приложения за Android и iOS

Изработка на мобилни приложения (апликации) за Android (операционната система на google) и iOS (ОС на Apple) - задължително условие за разрастването на вашия бизнес. Ако искате да сте модерни и в крак с времето!

Рекламa в Гугъл и Фейсбук

Рекламa в Гугъл и Фейсбук

Рекламата на вашите продукти и услуги в Гугъл и Фейсбук, е един от най-добрите и резултатни похвати на маркетинговия микс. Рекламирайте сега, не губете време и пропуснати ползи! Възползвайте се от нашите знания и умения!