Изработване на
мобилни приложения за
ANDROID и IOS

Изработване на мобилни приложения за Android и iOS

Изработване на мобилни приложения за Android и iOS

Искате Вашият сайт да бъде страницата, която всички бързат да отворят още с първото си кафе? За съжаление, съществуването й вече не е никаква гаранция, че това ще се случи, а причината я знаем – потребителите са в мрежата, но основното устройство за достъп е телефонът, а не компютърът.

Знаете как е: разполагате се удобно на канапето в любимото си кафене или на дивана у дома, и преглеждате нюзфийда, планирате покупките си, забавлявате се за един чудесен старт на деня.

Ако уеб сайтът Ви не разполага с мобилно приложение, губите значителен дял от потенциалните си посетители. Мобилните приложения са бъдещето и заемат все по-сериозно присъствие в ежедневието ни. Разчитаме на тях за да ни е по-удобно когато търсим, споделяме и запазваме информация – ето защо Вашата задача е да помислите за изработка на подходящо мобилно приложение за iOS или Android.

Колко от приятелите Ви, които са в движение и с различни по вид ангажименти, имат време за пилеене в онлайн пространството, седейки на лаптопа? Малко, нали! Факт е, че повечето разчитаме на възможностите на мобилните устройства, които ни предоставят достъп до необятния свят на интернет във всеки час на денонощието. Дори комуникацията е по-лесна и бърза, когато употребяваме смартфона или таблета, за да направим следващата си уговорка, да издирим характеристиките на дадена стока, да осъществим първоначален контакт покрай бизнеса си.

Нашите дизайнери и разработчици на мобилни апликации имат предвид последните иновации и влагат не само старание, но и креативна мисъл при създаването им. Съвременните практики предполагат определени изисквания към потенциала на този вид приспособления, а програмистите не изпускат от поглед актуалните тенденции. По отношение на мобилните приложения за Android, известно е, че ползвателите имат по-висока численост от тези на iOS, а тук също има някои специфики, които е нужно да бъдат съобразени.

Стига да се доверите на уменията ни, Вие сами ще усетите реалните ползи за бизнеса си. Това ще бъде най-разумната и благодатна инвестиция, която сте правили от изработването на сайта Ви до сега.


Поискай оферта


Доволни ли сте от нашата услуга?
Гласували: 52, рейтинг: 4.8

Други Услуги

Изработка на сайт

Изработка на сайт

Изработване на всякакъв вид уебсайтове за вас и вашия бизнес. Бързи сайтове, нови технологии, собствен cms административен модул. Покриваме изискванията на търсачките и потребителите за качество, значимост, популярност и бързина. Не чакайте - всички са..

SEO оптимизация

SEO оптимизация

Seo оптимизацията и маркетинга са едни от най-добрите похвати за възвръщане на вашата инвестиция с богата печалба, както и сигурен начин към успеха на вашия онлайн бизнес. SEO е задължителната съставка, ако искате да сте успешни и популярни!

Рекламa в Гугъл и Фейсбук

Рекламa в Гугъл и Фейсбук

Рекламата на вашите продукти и услуги в Гугъл и Фейсбук, е един от най-добрите и резултатни похвати на маркетинговия микс. Рекламирайте сега, не губете време и пропуснати ползи! Възползвайте се от нашите знания и умения!

Възпроизвеждане и озвучаване на текст в аудио формат

Възпроизвеждане и озвучаване на текст в аудио формат

Изчитане на текст в аудио формат, дублаж, уеб войс. Претворяване на идея във въздействащо аудио преживяване, от професионални актьори. Радио, ТВ реклами, конвертиране на текст в уеб сайт в звук, аудио книги, инструкции и други.