19
Дек.
palno-rakovodstvo-za-polzvane-na-google-search-console-kato-moshten-seo-instrument

Всеки SEO специалист, уеб разработчик или дигитален маркетолог си има мощен инструменти на разположение. Ще задълбаем, като ви кажем какво трябва да има един такъв инструмент без което не можете да правите СЕО. Kакво е мощен SEO инструмент? Казва се Google Search Console или GSC, което е бившето Google Webmaster Tools или GWT. Сърч конзолата е безплатен инструмент предоставен от..

30
Окт.
20-seo-mita

Дори да кажем, че SEO много се е променило през последните 10 години, пак би било недостатъчно. Наблюдаваме по няколко сериозни ъпдейти всяка година от Google, а тези които не забелязваме, се случват всяка седмица. В резултат от това, дигиталните маркетьори и оптимизаторите на сайтове са изправени пред предизвикателството да се обучават в новите материи и нагаждайки SEO стратегиите..

10
Окт.
kakvo-da-pravim-kogato-greshna-stranica-se-klasira-po-pravilnite-kliuchovite-dumi

Представете си следната ситуация: Установявате, че сайтът Ви се класира по една или няколко от целевите ключови думи. Повод за усмивки и вълнение, нали така? След това виждате, че страницата, която се ранква по тези ключови думи всъщност не е релевантна, не е тази, която целите да класирате или изобщо е грешната страница за конкретните ключови думи... Често срещана ситуация, която..

25
Септ.
vatreshnite-linkove-i-tiahnata-goliama-rolia-v-seo-procesa

Вътрешните връзки са от решаващо значение за успеха на SEO, но са и един най-подценяваните ранкинг фактори. Нека все пак да поясним за читателите, които не знаят, че това са връзки от една страница към друга, в един и същи домейн. Всеки уеб сайт ги има. Но това, което повечето хора не осъзнават, е, че - когато се използват стратегически - вътрешните линкове могат значително да повишат..

03
Септ.
kak-da-pomognem-na-google-s-klasiraneto-v-topa

За да разберем най-добре целия процес, е хубаво да започнем от началото: Как работи алгоритъмът за подреждане на резултатите в Google? Кои са важните ранкинг фактори? Има стотицихиляди фактори за класиране. Google не ни казва какви са те в подробности, само ни дава насоки, посредством своите основни упътвания, SEO Гайд и как работи търсачката. От тях разбираме, че Google групира..

17
Юли
nay-chesto-sreshtanite-seo-problemi

В тази статия ще ви покажем кои са най-важните и критични SEO проблеми, на които трябва да обърнете внимание, ако искате сайта ви да върви напред и да се ранква все по-нагоре. Това ще ви донесе много повече таргетирани посетители, които е силно вероятно да ви станат реални клиенти. 1. Проблеми с индексирането на страници Първият и най-често срещан проблем, който виждаме, е случайната..

26
Юни
kak-da-izvlechete-maksimuma-ot-vashiia-firmen-blog

Имате фирмен уеб сайт, но се чудите, дали към него ще ви е необходим блог? Ще ви носи ли някакви дивиденти? Ако искате бизнесът ви да се разраства и аудиторията ви да става все по-голяма, то тогава задължително ви е необходим блог. Това се оказа поръчкова статия от един клиент, който ме помоли да му пратя на имейла как може максимално да се възползва от блога си, какво трябва да..

13
Юни
arhitektura-na-sayt

Ако искате да увеличите трафика и конверсиите, архитектурата на Вашия сайт ще е опорната точка, на която да разчитате. И все пак много малко оптимизатори я използват в пълната ѝ мощ. Графиката по-долу се отнася за голям сайт, в който наскоро направихме няколко малки промени по архитектурата му, спазвайки 2-3 от принципите, за които ще говорим в тази статия. Трафикът и конверсиите..