01 Март
2023
helpful-content-update

Написали сте невероятна статия за проблемите със зрението и съвети за подобряването му. Небрежно сте препоръчали и хранителна добавка. И очаквате трафикът към сайта да удари космоса... Дали? Почакайте първо да мине ревизията на Гугъл, защото търсачката ще гледа под лупа някои неща, преди да издаде присъдата:• Разбира ли читателят какво трябва да направи, за да може да чете текста..

03 Март
2022
kopirayting-seo-statia

Често са ме питали как се пише SEO статия, как се списва един фирмен блог, по колко публикации трябва да се пускат в блога на седмица, на месец? Ще ви разкрия неподозирани неща, за които дори не сте и предполагали и други, за които сте си мислили, че знаете как се правят, но истината е малко по-различна... Няма точен отговор, свързан с честотата на публикуване. Отговорът се корени..

08 Февр.
2022
kak-da-poruchash-izrabotka-na-sayt-rakovodstvo-za-klienti

Буквално през ден имаме запитвания за seo услуги на сайтове, които не стават за оптимизация, защото са направени зле, или запитвания за изработка на сайт на ново, след като вече има такъв, който не е бил изграден както трябва. Безкрайно неприятно е за един бизнесмен, след като е дал хиляди или десетки хиляди лева за уебсайт, някой специалист оптимизатор да му съобщи новината, че..

28 Яну.
2021
kak-seo-pomaga-na-biznesa-sofienriahi

В този материал ще ви разкажа за един наш клиент, с който се запознахме в клуб Мастерхак. Това е платен клуб с безценни практически ръководства по маркетинг, бизнес, психология и други. Съдържа още и полезни инструменти, ценни e-книги, курсове, безброй идеи и огромния личен опит на интелигентна и сплотена общност от над 400 човека. Та там се запознах с Надя. Тя ми сподели, че имат..

07 Окт.
2020
vuzstanovyavane-na-propadane-v-rezultatite

Представете си как един ден проверявате позициите на ключовите думи, по които се класира Вашия сайт и виждате огромен спад. Месеците или годините, в които сте полагали усърден труд, за да постигнете желаните челни позиции, се оказват изгубени. Какво бихте направили в тази ситуация? Първо - не се паникьосвайте. Драстичните спадове на позициите на целевите ключови думи така нареченият..

01 Април
2020

SEO за програмисти

Публикувано от админ
seo-za-programisti

Няма такова нещо като оптимизация за търсачки, ако сайтът Ви не е в изрядно техническо и onpage състояние. За съжаление, 99 от родните ни уеб разработчици или не разбират нищо от SEO или не ги интересува. Което всъщност е непрофесионално отношение към изработката на сайтове за клиенти. Разработчиците трябва да носят своята отговорност не само към крайното изпълнение за функционалността..

19 Дек.
2019
palno-rakovodstvo-za-polzvane-na-google-search-console-kato-moshten-seo-instrument

Всеки SEO специалист, уеб разработчик или дигитален маркетолог си има мощен инструменти на разположение. Ще задълбаем, като ви кажем какво трябва да има един такъв инструмент без което не можете да правите СЕО. Kакво е мощен SEO инструмент? Казва се Google Search Console или GSC, което е бившето Google Webmaster Tools или GWT. Сърч конзолата е безплатен инструмент предоставен от..

30 Окт.
2019
20-seo-mita

Дори да кажем, че SEO много се е променило през последните 10 години, пак би било недостатъчно. Наблюдаваме по няколко сериозни ъпдейти всяка година от Google, а тези които не забелязваме, се случват всяка седмица. В резултат от това, дигиталните маркетьори и оптимизаторите на сайтове са изправени пред предизвикателството да се обучават в новите материи и нагаждайки SEO стратегиите..