03
Септ.
kak-da-pomognem-na-google-s-klasiraneto-v-topa

За да разберем най-добре целия процес, е хубаво да започнем от началото: Как работи алгоритъмът за подреждане на резултатите в Google? Кои са важните ранкинг фактори? Има стотицихиляди фактори за класиране. Google не ни казва какви са те в подробности, само ни дава насоки, посредством своите основни упътвания, SEO Гайд и как работи търсачката. От тях разбираме, че Google групира..

17
Юли
nay-chesto-sreshtanite-seo-problemi

В тази статия ще ви покажем кои са най-важните и критични SEO проблеми, на които трябва да обърнете внимание, ако искате сайта ви да върви напред и да се ранква все по-нагоре. Това ще ви донесе много повече таргетирани посетители, които е силно вероятно да ви станат реални клиенти. 1. Проблеми с индексирането на страници Първият и най-често срещан проблем, който виждаме, е случайната..

26
Юни
kak-da-izvlechete-maksimuma-ot-vashiia-firmen-blog

Имате фирмен уеб сайт, но се чудите, дали към него ще ви е необходим блог? Ще ви носи ли някакви дивиденти? Ако искате бизнесът ви да се разраства и аудиторията ви да става все по-голяма, то тогава задължително ви е необходим блог. Това се оказа поръчкова статия от един клиент, който ме помоли да му пратя на имейла как може максимално да се възползва от блога си, какво трябва да..

13
Юни
arhitektura-na-sayt

Ако искате да увеличите трафика и конверсиите, архитектурата на Вашия сайт ще е опорната точка, на която да разчитате. И все пак много малко оптимизатори я използват в пълната ѝ мощ. Графиката по-долу се отнася за голям сайт, в който наскоро направихме няколко малки промени по архитектурата му, спазвайки 2-3 от принципите, за които ще говорим в тази статия. Трафикът и конверсиите..

10
Април
google-medic-update

Всеки SEO специалист знае, че от Google ъпдейтват услугите си всеки ден, а това означава добавяне на случайни, незначителни актуализации и понякога стартиране на големи ъпдейти, които от време на време сериозно разклащат нещата. През 2018-та най-силно се усетиха актуализации на алгоритми през март, юли, август и октомври. През август Google представи на света най-значимия ъпдейт..

13
Март
eto-kakvo-se-iziskva-za-da-raboti-bezuprechno-vashiiat-imeil

В това ръководство ще опишем най-добрите email практики, които сме научили от менажирането и изпращането на хиляди имейли до клиенти. Целта е да Ви помогнем да разберете от какво имате нужда, за да бъдат успешно доставяни Вашите мейл съобщения. Ще обърнем внимание и на съдържанието на мейл съобщенията. Съдържанието може да бъде перифразирано с няколко думи: ‘изпратете нещо, което..

27
Февр.
uspeshna-migraciia-na-ueb-sait-podrobno-rakovodstvo

На всички ни се налага рано или късно да се сблъскаме с миграциите на уеб сайтове. Най-добре би било да сме подготвени. В тази статия ще обясним нашия поетапен подход към миграциите на сайтове, включително подробен контролен списък, за да можете да преминете безболезнено през целия процес. Какво представлява миграцията на уеб сайт? Важно е да очертаем това, което класифицираме..

13
Февр.
18-nachina-za-zadarjane-na-potrebiteli-vav-vashiia-ueb-sait

Управляването на процента за задържане на клиенти е изключително важна част от развитието на устойчив бизнес. Добре класиран уеб сайт в Google, може да бъде видян от доста ежедневни посетители в зависимост от обема на търсене във вашия бранш. Все пак, няма значение колко трафик ще получите, ако посетителите ви не се връщат отново към сайта ви. Важното е броят на потребителите, които..