28 Яну.
2021
kak-seo-pomaga-na-biznesa-sofienriahi

В този материал ще ви разкажа за един наш клиент, с който се запознахме в клуб Мастерхак. Това е платен клуб с безценни практически ръководства по маркетинг, бизнес, психология и други. Съдържа още и полезни инструменти, ценни e-книги, курсове, безброй идеи и огромния личен опит на интелигентна и сплотена общност от над 400 човека. Та там се запознах с Надя. Тя ми сподели, че имат..

07 Окт.
2020
vuzstanovyavane-na-propadane-v-rezultatite

Представете си как един ден проверявате позициите на ключовите думи, по които се класира Вашия сайт и виждате огромен спад. Месеците или годините, в които сте полагали усърден труд, за да постигнете желаните челни позиции, се оказват изгубени. Какво бихте направили в тази ситуация? Първо - не се паникьосвайте. Драстичните спадове на позициите на целевите ключови думи така нареченият..

01 Април
2020

SEO за програмисти

Публикувано от админ
seo-za-programisti

Няма такова нещо като оптимизация за търсачки, ако сайтът Ви не е в изрядно техническо и onpage състояние. За съжаление, 99 от родните ни уеб разработчици или не разбират нищо от SEO или не ги интересува. Което всъщност е непрофесионално отношение към изработката на сайтове за клиенти. Разработчиците трябва да носят своята отговорност не само към крайното изпълнение за функционалността..

19 Дек.
2019
palno-rakovodstvo-za-polzvane-na-google-search-console-kato-moshten-seo-instrument

Всеки SEO специалист, уеб разработчик или дигитален маркетолог си има мощен инструменти на разположение. Ще задълбаем, като ви кажем какво трябва да има един такъв инструмент без което не можете да правите СЕО. Kакво е мощен SEO инструмент? Казва се Google Search Console или GSC, което е бившето Google Webmaster Tools или GWT. Сърч конзолата е безплатен инструмент предоставен от..

30 Окт.
2019
20-seo-mita

Дори да кажем, че SEO много се е променило през последните 10 години, пак би било недостатъчно. Наблюдаваме по няколко сериозни ъпдейти всяка година от Google, а тези които не забелязваме, се случват всяка седмица. В резултат от това, дигиталните маркетьори и оптимизаторите на сайтове са изправени пред предизвикателството да се обучават в новите материи и нагаждайки SEO стратегиите..

10 Окт.
2019
kakvo-da-pravim-kogato-greshna-stranica-se-klasira-po-pravilnite-kliuchovite-dumi

Представете си следната ситуация: Установявате, че сайтът Ви се класира по една или няколко от целевите ключови думи. Повод за усмивки и вълнение, нали така? След това виждате, че страницата, която се ранква по тези ключови думи всъщност не е релевантна, не е тази, която целите да класирате или изобщо е грешната страница за конкретните ключови думи... Често срещана ситуация, която..

25 Септ.
2019
vatreshnite-linkove-i-tiahnata-goliama-rolia-v-seo-procesa

Вътрешните връзки са от решаващо значение за успеха на SEO, но са и един най-подценяваните ранкинг фактори. Нека все пак да поясним за читателите, които не знаят, че това са връзки от една страница към друга, в един и същи домейн. Всеки уеб сайт ги има. Но това, което повечето хора не осъзнават, е, че - когато се използват стратегически - вътрешните линкове могат значително да повишат..

03 Септ.
2019
kak-da-pomognem-na-google-s-klasiraneto-v-topa

За да разберем най-добре целия процес, е хубаво да започнем от началото: Как работи алгоритъмът за подреждане на резултатите в Google? Кои са важните ранкинг фактори? Има стотицихиляди фактори за класиране. Google не ни казва какви са те в подробности, само ни дава насоки, посредством своите основни упътвания, SEO Гайд и как работи търсачката. От тях разбираме, че Google групира..