Съвети за
успешен онлайн бизнес,
новини от бранша.
10
Април
google-medic-update

Всеки SEO специалист знае, че от Google ъпдейтват услугите си всеки ден, а това означава добавяне на случайни, незначителни актуализации и понякога стартиране на големи ъпдейти, които от време на време сериозно разклащат нещата. През 2018-та най-силно се усетиха актуализации на алгоритми през март, юли, август и октомври. През август Google представи на света най-значимия ъпдейт..

13
Март
eto-kakvo-se-iziskva-za-da-raboti-bezuprechno-vashiiat-imeil

В това ръководство ще опишем най-добрите email практики, които сме научили от менажирането и изпращането на хиляди имейли до клиенти. Целта е да Ви помогнем да разберете от какво имате нужда, за да бъдат успешно доставяни Вашите мейл съобщения. Ще обърнем внимание и на съдържанието на мейл съобщенията. Съдържанието може да бъде перифразирано с няколко думи: ‘изпратете нещо, което..

27
Февр.
uspeshna-migraciia-na-ueb-sait-podrobno-rakovodstvo

На всички ни се налага рано или късно да се сблъскаме с миграциите на уеб сайтове. Най-добре би било да сме подготвени. В тази статия ще обясним нашия поетапен подход към миграциите на сайтове, включително подробен контролен списък, за да можете да преминете безболезнено през целия процес. Какво представлява миграцията на уеб сайт? Важно е да очертаем това, което класифицираме..

13
Февр.
18-nachina-za-zadarjane-na-potrebiteli-vav-vashiia-ueb-sait

Управляването на процента за задържане на клиенти е изключително важна част от развитието на устойчив бизнес. Добре класиран уеб сайт в Google, може да бъде видян от доста ежедневни посетители в зависимост от обема на търсене във вашия бранш. Все пак, няма значение колко трафик ще получите, ако посетителите ви не се връщат отново към сайта ви. Важното е броят на потребителите, които..

10
Януари
google-rankbrain

Ако сте решили сериозно да се занимавате със SEO, трябва да оптимизирате за RankBrain. Защо? Преди време от Google обявиха, че RankBrain е третият по важност ранкинг фактор. И с всеки изминал ден ставаше все по-важен. В тази статия ще научите всичко, което Ви е необходимо да знаете за RankBrain алгоритъма. Какво е Google RankBrain? RankBrain e машинно обучаващ се алгоритъм изкуствен..

29
Ноември
nai-chesto-sreshtanite-greshki-v-ueb-dizaina

Симпъл оформления и съвсем конкретни съвети за дизайн, които да ви помогнат да създадете зашеметяващи уеб страници... В момента по света има над милиард уеб сайтове, създавани от хиляди хора и фирми. Тази статия се основава на скорошни изследвания на екипа на Tilda. Те са анализирали често срещаните грешки, които хората правят, когато създават уеб сайтове, използващи тяхната платформа...

08
Ноември
proslediavane-na-sabitiia-v-sait-s-pomoshtta-na-google-tag-manager

Ако искате да проследите само потребителите, които са дошли във вашия онлайн магазин от търсенето в Google и са си купили нещо, или пък да проследите конверсиите и реализациите в сайта, тази статия е точно за вас. Всъщност, можете доста добре да траквате ограничния трафик, рекламните кампании, директния трафик, завърнали се потребители, такива, които са извършили покупка или които..

02
Окт.
mihail-slivinskii-ot-yandex-otgovaria-na-populiarni-vaprosi

Всеки ден хората се свързват с екипите за поддръжка на Google и Yandex с различни въпроси, на които те отговарят в различни формати. От Google много рядко дават конкретни отговори как работят алгоритмите им за подредба на резултатите. Яндекс са малко по-открити и влизат в комуникация с клиентите. По-надолу сме превели за вас доста полезна статия от кухнята на търсачките, която в..