25 Май
2016
populiarnite-google-algoritmi-i-kak-da-se-predpazim-ot-tiah

Точно преди няколко месеца, Panda стана част от главния алгоритъм на Google при класиране на страници. Тъкмо се появи Penguin 4.0 и Гугъл не изпусна момента да спомене, че този ъпдейт ще направи Пингвин истински алгоритъм. RankBrain пък е навсякъде в мрежата и сега вече стана повече от ясно какво прави и как работи. Google пуска ъпдейти на своите алгоритми веднъж или два пъти всеки..

28 Март
2016
programistite-i-programniiat-kod-novite-vlastelini

Изминаха четири години, откакто мини-компютрите на Raspberry Pi се появиха на пазара. Pi и свързаните с компанията социални общности предлагат атрактивни, евтини и малки машини, които са идеални като вариант за студенти в областта на програмирането. Във Великобритания това днес е най-бързо продаваният компютър, наследник на Heathkit H8, като при цена от 35 долара, с него са се сдобили..

22 Март
2016
link-bilding-kakvo-predstavliava-i-kak-da-go-polzvame-pravilno

Какво е линк билдинг? Това е придобиването и изграждане на мрежа от хипервръзки от други сайтове към вашия. Тези връзки линкове помагат на потребителите да навигират по лесно между различни страници в интернет. Правилната дефиниция на характеристиките на линковете като цяло, би трябвало да бъде, че това са връзки, които обогатяват определено съдържание и дават бърз път към тази..

29 Февр.
2016
narachnik-na-startirashtiia-biznesmen

Добрите идеи са всичко, казват, но без да имаш солидна подготовка да ги реализираш, може те да не дадат онези „плодове“, които се очаква. В този дух обикновено са основните притеснения на стартиращите предприемачи. Бизнес не се прави толкова лесно, колкото смятат мнозина. Когато имаш шеф на главата си, ти винаги си склонен да го критикуваш и да търсиш слабите му места, да недоволстваш..