01
Февр.
polzvaemost-na-sait

Този материал ще ви даде основна, но задължителна представазнания, чрез които ще можете да минете към страната на оцеляващите. Поради факта, че нашия сайт е посещаван от различно ниво запознати хора с материята, ще започнем от най-ниско към най-високо – което може да причини раздразнение в някои, с по-големи знания по въпроса. Моля да ни извините, в случай че сте един от тези потребители..

07
Януари
lending-peidj-shablon-ili-individualen-dizain-da-izberem

5 фактора при избор на Landing Page Решили сте, че бизнесът ви се нуждае от лендинг страница landing page, целева страница. Пред вас възниква въпросът кой вариант да изберете: шаблон или индивидуален дизайн? И двата избора имат своите плюсове и минуси. Каквото работи добре за една компания, може да бъде неефективно за друга. За да се вземе правилното решение в тази ситуация, обърнете..

16
Ноември
super-dizain-uebsait-cvetove-shriftove-i-kachestveni-izobrajeniia

Интернет се оформя все повече в една по-правилна и по-напреднала форма. А един добре построен уеб дизайн ще окаже влияние върху цялостното представяне в мрежата, върху опита и изживяването на посетителите, и видимостта в търсачките. Уеб дизайнът става все по-добре настроен за посетителите и качествената фотография е станала вече толкова широко разпространена, че повечето уеб сайтове..

02
Ноември
30-nachina-da-monetizirate-vashiia-ueb-sait

Да правите пари чрез вашия уебсайт, всъщност не е мит. Това е нещо, достъпно за всеки. Няма нищо странно в това, когато човек има блог, който до момента му е бил само хоби, да се превърне в основен източник на генериране на приходи, с малко късмет и усилена работа. Най-малкото, би трябвало да изкарвате достатъчно, за да покриете основните си разходи, за домейна и хостинга. Дори може..

14
Септ.
10-profesionalni-saveta-koito-shte-vi-pomognat-horata-da-imat-doverie-na-vashiia-sait

Потребителите бързо решават дали вярват на даден интерфейс само на база на неговия вид. Задръжте ги на сайта ви просто като следвате съветите на Джейсън Кранфорд Тиг, касаещи потребителския опит. В доклада „Истина, лъжи и интернет”, Demos открива, че една трета от тийнейджърите във Великобритания, участвали в проучването, вярват на каквато и да е информация намерена онлайн и я считат..

06
Септ.
rakovodstvo-za-nachinaeshti-v-ux-i-ui-dizaina

Потребителският опит User experience - UX е крайният резултат от дизайна на Потребителския интерфейс User Interface design - UI… Ако точно за това сте искали да научите, ето тук е мястото. Прочетете информацията и я използвайте! Първо, бих искал да изчистя погрешното разбиране, което имат повечето хора в съзнанието си относно UX и UI, че двата термина са еднакви и взаимнозаменяеми...

30
Авг.
napravete-si-sat-seo-test-za-da-razberete-kak-se-spravq-vashiat-sait

С помощта на този тест ще узнаете дали вашият сайт е обречен на успех и има потенциала за А група. Ако резултатите не са задоволителни, ще се наложи да се върнете към базисните SEO техники и да започнете от начало. Всяко хубаво нещо, се крепи на стабилна основа. Направете теста, съберете точки и вижте най-отдолу резултатите, успех! Абсолютно задължителни и лесни за изпълнение:..

23
Авг.
sazdavane-na-ueb-sait-s-wordpress-dobrite-i-loshite-strani

Има много неща, които да ви допаднат в WordPress. Платформата разполага с толкова много опции, които спестяват време и улесняват иначе сложното уеб програмиране, и го правят лесно и приятно. Разбира се има си и своите слаби страни, все пак това не е универсален продукт който може да пасне за всеки проект и сайт. Опитът ни научи, че ползването на WordPress за разработка на уеб сайт..