10
Януари
google-rankbrain

Ако сте решили сериозно да се занимавате със SEO, трябва да оптимизирате за RankBrain. Защо? Преди време от Google обявиха, че RankBrain е третият по важност ранкинг фактор. И с всеки изминал ден ставаше все по-важен. В тази статия ще научите всичко, което Ви е необходимо да знаете за RankBrain алгоритъма. Какво е Google RankBrain? RankBrain e машинно обучаващ се алгоритъм изкуствен..

29
Ноември
nai-chesto-sreshtanite-greshki-v-ueb-dizaina

Симпъл оформления и съвсем конкретни съвети за дизайн, които да ви помогнат да създадете зашеметяващи уеб страници... В момента по света има над милиард уеб сайтове, създавани от хиляди хора и фирми. Тази статия се основава на скорошни изследвания на екипа на Tilda. Те са анализирали често срещаните грешки, които хората правят, когато създават уеб сайтове, използващи тяхната платформа...

08
Ноември
proslediavane-na-sabitiia-v-sait-s-pomoshtta-na-google-tag-manager

Ако искате да проследите само потребителите, които са дошли във вашия онлайн магазин от търсенето в Google и са си купили нещо, или пък да проследите конверсиите и реализациите в сайта, тази статия е точно за вас. Всъщност, можете доста добре да траквате ограничния трафик, рекламните кампании, директния трафик, завърнали се потребители, такива, които са извършили покупка или които..

02
Окт.
mihail-slivinskii-ot-yandex-otgovaria-na-populiarni-vaprosi

Всеки ден хората се свързват с екипите за поддръжка на Google и Yandex с различни въпроси, на които те отговарят в различни формати. От Google много рядко дават конкретни отговори как работят алгоритмите им за подредба на резултатите. Яндекс са малко по-открити и влизат в комуникация с клиентите. По-надолу сме превели за вас доста полезна статия от кухнята на търсачките, която в..

04
Септ.
seo-odit-na-sait-nai-podrobnoto-rakovodstvo

Вече десетина година предлагаме SEO услуги и разбира се, извършваме SEO одити. Отдавна исках да обобщя и систематизирам опита на стотици анализирани проекти. Има много материали по темата. Обаче, по-голямата част от ръководствата говорят за одита като механичен тест за много на брой технически параметри. За мен одитът е по-скоро като завладяващо разследване. От техническите трикове..

25
Април
optimizaciia-na-saitove-za-mobilni-ustroistva

1. Мобилна оптимизация Какво е оптимизация за мобилни устройства? Това е практиката за оптимизиране на уеб сайта за потребители на смартфони и таблети. Мобилното SEO включва също така достъп до ресурсите на сайта Ви за паяците ботовете на търсачките. Защо е толкова важно? Накратко: броят мобилни търсения се увеличава екстремно и постоянно. Всъщност, 58 от всички търсения в Google..

19
Април
kak-da-izgradim-uspeshna-reklamna-strategiia-s-onlain-i-oflain-reklama

Много бизнеси смятат, че пускайки реклама в даден канал, това автоматично ще доведе до много потребители. Всъщност една рекламна кампания се прави като се съчетават повече рекламни канали – онлайн и офлайн. Кой канал е най-подходящ за реклама? Няма лесен и еднозначен отговор. Всичко зависи от бизнеса, бранша, целите, конкурентите и таргета. Традиционният рекламен модел е да се рекламира..

15
Февр.
vidove-rezultati-ot-tarseneto-v-google-i-kak-da-se-vazpolzvate-ot-tiah

Спомняте ли си тези дни с Google резултати от старата школа? Каквото и да се пуснеше за търсене, човек получаваше списък от десетина сини линка. Сега, когато пуснете търсене в Google, и особено, ако това е нещо сравнително популярно, имате чувството, че сте станали част от бразилски карнавал, когато погледнете крайните резултати. Визуално удоволствие. Очите ви не могат да решат..