13 Юни
2019
arhitektura-na-sayt

Ако искате да увеличите трафика и конверсиите, архитектурата на Вашия сайт ще е опорната точка, на която да разчитате. И все пак много малко оптимизатори я използват в пълната ѝ мощ. Графиката по-долу се отнася за голям сайт, в който наскоро направихме няколко малки промени по архитектурата му, спазвайки 2-3 от принципите, за които ще говорим в тази статия. Трафикът и конверсиите..

10 Април
2019
google-medic-update

Всеки SEO специалист знае, че от Google ъпдейтват услугите си всеки ден, а това означава добавяне на случайни, незначителни актуализации и понякога стартиране на големи ъпдейти, които от време на време сериозно разклащат нещата. През 2018-та най-силно се усетиха актуализации на алгоритми през март, юли, август и октомври. През август Google представи на света най-значимия ъпдейт..

13 Март
2019
eto-kakvo-se-iziskva-za-da-raboti-bezuprechno-vashiiat-imeil

В това ръководство ще опишем най-добрите email практики, които сме научили от менажирането и изпращането на хиляди имейли до клиенти. Целта е да Ви помогнем да разберете от какво имате нужда, за да бъдат успешно доставяни Вашите мейл съобщения. Ще обърнем внимание и на съдържанието на мейл съобщенията. Съдържанието може да бъде перифразирано с няколко думи: ‘изпратете нещо, което..

27 Февр.
2019
uspeshna-migraciia-na-ueb-sait-podrobno-rakovodstvo

На всички ни се налага рано или късно да се сблъскаме с миграциите на уеб сайтове. Най-добре би било да сме подготвени. В тази статия ще обясним нашия поетапен подход към миграциите на сайтове, включително подробен контролен списък, за да можете да преминете безболезнено през целия процес. Какво представлява миграцията на уеб сайт? Важно е да очертаем това, което класифицираме..

13 Февр.
2019
18-nachina-za-zadarjane-na-potrebiteli-vav-vashiia-ueb-sait

Управляването на процента за задържане на клиенти е изключително важна част от развитието на устойчив бизнес. Добре класиран уеб сайт в Google, може да бъде видян от доста ежедневни посетители в зависимост от обема на търсене във вашия бранш. Все пак, няма значение колко трафик ще получите, ако посетителите ви не се връщат отново към сайта ви. Важното е броят на потребителите, които..

10 Януари
2019
google-rankbrain

Ако сте решили сериозно да се занимавате със SEO, трябва да оптимизирате за RankBrain. Защо? Преди време от Google обявиха, че RankBrain е третият по важност ранкинг фактор. И с всеки изминал ден ставаше все по-важен. В тази статия ще научите всичко, което Ви е необходимо да знаете за RankBrain алгоритъма. Какво е Google RankBrain? RankBrain e машинно обучаващ се алгоритъм изкуствен..

29 Ноември
2018
nai-chesto-sreshtanite-greshki-v-ueb-dizaina

Симпъл оформления и съвсем конкретни съвети за дизайн, които да ви помогнат да създадете зашеметяващи уеб страници... В момента по света има над милиард уеб сайтове, създавани от хиляди хора и фирми. Тази статия се основава на скорошни изследвания на екипа на Tilda. Те са анализирали често срещаните грешки, които хората правят, когато създават уеб сайтове, използващи тяхната платформа...

08 Ноември
2018
proslediavane-na-sabitiia-v-sait-s-pomoshtta-na-google-tag-manager

Ако искате да проследите само потребителите, които са дошли във вашия онлайн магазин от търсенето в Google и са си купили нещо, или пък да проследите конверсиите и реализациите в сайта, тази статия е точно за вас. Всъщност, можете доста добре да траквате ограничния трафик, рекламните кампании, директния трафик, завърнали се потребители, такива, които са извършили покупка или които..