27 Февр.
2019
uspeshna-migraciia-na-ueb-sait-podrobno-rakovodstvo

На всички ни се налага рано или късно да се сблъскаме с миграциите на уеб сайтове. Най-добре би било да сме подготвени. В тази статия ще обясним нашия поетапен подход към миграциите на сайтове, включително подробен контролен списък, за да можете да преминете безболезнено през целия процес. Какво представлява миграцията на уеб сайт? Важно е да очертаем това, което класифицираме..

13 Февр.
2019
18-nachina-za-zadarjane-na-potrebiteli-vav-vashiia-ueb-sait

Управляването на процента за задържане на клиенти е изключително важна част от развитието на устойчив бизнес. Добре класиран уеб сайт в Google, може да бъде видян от доста ежедневни посетители в зависимост от обема на търсене във вашия бранш. Все пак, няма значение колко трафик ще получите, ако посетителите ви не се връщат отново към сайта ви. Важното е броят на потребителите, които..

10 Яну.
2019
google-rankbrain

Ако сте решили сериозно да се занимавате със SEO, трябва да оптимизирате за RankBrain. Защо? Преди време от Google обявиха, че RankBrain е третият по важност ранкинг фактор. И с всеки изминал ден ставаше все по-важен. В тази статия ще научите всичко, което Ви е необходимо да знаете за RankBrain алгоритъма. Какво е Google RankBrain? RankBrain e машинно обучаващ се алгоритъм изкуствен..

29 Ноември
2018
nai-chesto-sreshtanite-greshki-v-ueb-dizaina

Симпъл оформления и съвсем конкретни съвети за дизайн, които да ви помогнат да създадете зашеметяващи уеб страници... В момента по света има над милиард уеб сайтове, създавани от хиляди хора и фирми. Тази статия се основава на скорошни изследвания на екипа на Tilda. Те са анализирали често срещаните грешки, които хората правят, когато създават уеб сайтове, използващи тяхната платформа...

08 Ноември
2018
proslediavane-na-sabitiia-v-sait-s-pomoshtta-na-google-tag-manager

Ако искате да проследите само потребителите, които са дошли във вашия онлайн магазин от търсенето в Google и са си купили нещо, или пък да проследите конверсиите и реализациите в сайта, тази статия е точно за вас. Всъщност, можете доста добре да траквате ограничния трафик, рекламните кампании, директния трафик, завърнали се потребители, такива, които са извършили покупка или които..

02 Окт.
2018
mihail-slivinskii-ot-yandex-otgovaria-na-populiarni-vaprosi

Всеки ден хората се свързват с екипите за поддръжка на Google и Yandex с различни въпроси, на които те отговарят в различни формати. От Google много рядко дават конкретни отговори как работят алгоритмите им за подредба на резултатите. Яндекс са малко по-открити и влизат в комуникация с клиентите. По-надолу сме превели за вас доста полезна статия от кухнята на търсачките, която в..

04 Септ.
2018
seo-odit-na-sait-nai-podrobnoto-rakovodstvo

Вече десетина година предлагаме SEO услуги и разбира се, извършваме SEO одити. Отдавна исках да обобщя и систематизирам опита на стотици анализирани проекти. Има много материали по темата. Обаче, по-голямата част от ръководствата говорят за одита като механичен тест за много на брой технически параметри. За мен одитът е по-скоро като завладяващо разследване. От техническите трикове..

25 Април
2018
optimizaciia-na-saitove-za-mobilni-ustroistva

1. Мобилна оптимизация Какво е оптимизация за мобилни устройства? Това е практиката за оптимизиране на уеб сайта за потребители на смартфони и таблети. Мобилното SEO включва също така достъп до ресурсите на сайта Ви за паяците ботовете на търсачките. Защо е толкова важно? Накратко: броят мобилни търсения се увеличава екстремно и постоянно. Всъщност, 58 от всички търсения в Google..