04
Септ.
seo-odit-na-sait-nai-podrobnoto-rakovodstvo

Вече десетина година предлагаме SEO услуги и разбира се, извършваме SEO одити. Отдавна исках да обобщя и систематизирам опита на стотици анализирани проекти. Има много материали по темата. Обаче, по-голямата част от ръководствата говорят за одита като механичен тест за много на брой технически параметри. За мен одитът е по-скоро като завладяващо разследване. От техническите трикове..

25
Април
optimizaciia-na-saitove-za-mobilni-ustroistva

1. Мобилна оптимизация Какво е оптимизация за мобилни устройства? Това е практиката за оптимизиране на уеб сайта за потребители на смартфони и таблети. Мобилното SEO включва също така достъп до ресурсите на сайта Ви за паяците ботовете на търсачките. Защо е толкова важно? Накратко: броят мобилни търсения се увеличава екстремно и постоянно. Всъщност, 58 от всички търсения в Google..

19
Април
kak-da-izgradim-uspeshna-reklamna-strategiia-s-onlain-i-oflain-reklama

Много бизнеси смятат, че пускайки реклама в даден канал, това автоматично ще доведе до много потребители. Всъщност една рекламна кампания се прави като се съчетават повече рекламни канали – онлайн и офлайн. Кой канал е най-подходящ за реклама? Няма лесен и еднозначен отговор. Всичко зависи от бизнеса, бранша, целите, конкурентите и таргета. Традиционният рекламен модел е да се рекламира..

15
Февр.
vidove-rezultati-ot-tarseneto-v-google-i-kak-da-se-vazpolzvate-ot-tiah

Спомняте ли си тези дни с Google резултати от старата школа? Каквото и да се пуснеше за търсене, човек получаваше списък от десетина сини линка. Сега, когато пуснете търсене в Google, и особено, ако това е нещо сравнително популярно, имате чувството, че сте станали част от бразилски карнавал, когато погледнете крайните резултати. Визуално удоволствие. Очите ви не могат да решат..

02
Ноември
single-page-saitove-dobri-li-sa-ili-ne-za-seo

Ако сте в SEO или в отдела за програмиране или ако искате да създадете уеб сайт за собствения си бизнес, вероятно сте чували термина сайт от една страница на английски е single-page website. Просто казано, това са сайтове, които се състоят само от една HTML страница и всички необходими секции на сайта се намират на същата тази страница. Както всеки друг уеб сайт, едно-страничните..

31
Авг.
za-kakvo-plashtate-pri-seo-i-kak-se-izmerva

Преди няколко дни разговарях с потенциален клиент по телефона, след като вече му бях изпратил оферта за оптимизация на сайта му. Той ми каза, че в тяхната работа всичко е съвсем ясно - клиента му плаща за да свърши точно и конкретно задание, и ме помоли да му опиша в един имейл, за какво точно ще си даде той парите, в какво аджеба се състои това SEO и как можем да го измерим? Тогава..

09
Авг.
seo-expertite-razkrivat-chast-ot-svoite-tayni

Васил Тошков - Cloxy В момента правя едни експерименти и стигам до извода, че има Google наказание, когато дадена страница премине определен брой редиректи към нея. То важи и на ниво домейни, но реално е реализирано на ниво страници. Имаме два случая последните месеци, при които купуваме домейни с връзки, редиректваме и страницата, към която редиректваме се срива. Различни..

21
Юни

Как се прави SEO за YouTube

Публикувано от админ
kak-se-pravi-seo-za-youtube

Много хора мислят, че качвайки видеоклип в YouTube и след това се случва магия и вие ставате популярни, но всъщност не е точно така. Има доста неща, които можете да направите за да спомогнете това да се случи. Има технически процес и процедури, който трябва да следвате, за да оптимизирате видеоклипа си за търсачките. Ако е добре оптимизиран, той не само ще се появи преди много други..