8 причини поради които вашият бизнес се нуждае от професионален уеб сайт!

| Публикувана на
8-prichini-poradi-koito-vashiiat-biznes-se-nujdae-ot-profesionalen-ueb-sait

1. ВАШИЯТ БИЗНЕС ЩЕ ПЕЧЕЛИ ДОВЕРИЕ

В днешно време все повече потребители ровят из интернет, търсейки продуктите или услугите от който се нуждаят. Вашият малък или среден бизнес ще печели доверие и ще изглежда по-сериозен, имайки уеб сайт. Без такъв, потенциалните ви клиенти е възможно да отидат при вашите конкуренти. Ако вече имате некачествен сайт, не се колебайте да му направите редизайн - което ще донесе на бизнеса ви професионален имидж и ще вдъхне дори повече увереност. За по-малки бизнеси, перфектния сайт е задължително условие, защото нямате други опции за промотиране на продуктите ви (офлайн маркетинга може да е твърде скъп и понякога доста неефективен).


2. УЕБСАЙТЪТ ВИ СПЕСТЯВА ПАРИ

Собственикът на малък бизнес най-вероятно си мисли, че не може да си позволи професионален уебсайт, но всъщност това е задължително условие. Въпреки, че цената за направа и последващите грижи за сайт варира, веднъж готов, поддръжката му е изключително евтина. Сравнена с цената за реклама в телевизия, вестник или списание, може да спечелите много клиенти за много по-малко пари. 

3. САЙТЪТ ВИ СПЕСТЯВА ВРЕМЕ

Информирането на клиентите ви отнема време, било то по телефона, лице в лице, брошури или по имейл. С онлайн платформа или каталог, или просто в блога, вие достъпно и светкавично бързо информирате всички за вашите услуги или продукти, събития. Веднъж въведени през лесен за работа администраторски панел (CMS), информацията е достъпна завинаги, спестявайки ви време. А какво е времето? Пари естествено.

уеб сайта спестява време

4. СТРАХОТНО МЯСТО ЗА ВИЗИТКА НА ВАШИЯ БИЗНЕС

Независимо какъв бизнес имате, един професионално изработен сайт е страхотна витрина за вашата работа. Вмъквайки портфолио или галерия от снимки, както и препоръки от другите за вас, вие демонстрирате какво прави вашият бизнес уникален.

5. ВИНАГИ Е ДОСТЪПЕН

Сайта е винаги достъпен както за сегашните ви клиенти така и за бъдещи такива, като им позволява 24/7/365 удобство и наличност за преглед на най-новото, дори когато вашият физически магазин е затворен. С днешния натоварен начин на живот това е страхотен потенциален източник на покупки.

6. ЩЕ ВИ ПОЗВОЛИ ДА ДЪРЖИТЕ КЛИЕНТИТЕ СИ ПОСТОЯННО ИНФОРМИРАНИ

Мислете за вашият сайт като за онлайн брошура или каталог, но не от тези, които после да изхвърлите, ами постоянно обновяващи се, с интересна и важна информация. Много по-лесно и бързо е да ъпдейтнете информацията за вашите продукти или услуги чрез сайта ви, от колкото на хартиен носител. А възможността за бюлетин, ви позволява да държите клиентите си постоянно информирани за новите си продукти, предстоящи събития, специални оферти или новини. Докато хартиения бюлетин лесно става остарял и ненужен, сайтът ви постоянно съдържа най-новата и актуална информация.

постоянно информирани

7. САЙТЪТ ПРАВИ ВЪЖМОЖНО ДА ТАРГЕТИРАТЕ ПО-ГОЛЯМ ПАЗАР

Независимо дали предлагате продукти или услуги, вашият сайт се явява като алтернативно онлайн място за продажби. Имайки онлайн магазин, който е достъпен от всяка точка на планетата, ще ви позволи да търгувате с хора от цял свят. Не забравяйте, дори автомобили и имоти се продават онлайн.

8. ПОДОБРЯВА ОБСЛУЖВАНЕТО НА КЛИЕНТИТЕ

С менюто 'Въпроси и отговори' вие описвате подробно детайли за работа с вашите продукти, услуги или добри практики, позволявайки на потенциалните купувачи да избегнат много грешки. Желаната информация се намира много лесно с търсачка на сайта, правейки я достъпна дори от мобилните устройства. Какъв по-добър начин да повишите доверието на клиентите във вашия бранд?

Заключение

Не правете грешката на почти 52% от бизнесите в България, които нямат собствен сайт. Бъдете адаптивни и актуални в новата информационна ера, направете си електронен дом на вашия бизнес и предоставете на аудиторията си и новите потребители страхотно средство, чрез което да се запознаят с вас и продуктите ви.


Ако Ви харесва статията,
споделете я.